Mandrage na turné s Wanastowkami

Vydáno 01.03.2008 | autor: redakce

Plzeňská kapela Mandrage bude hostem Turné best of 20 let Wanastových Wjecí a pracuje zároveň na novém albu.

Mandrage na turné s Wanastowkami Mandrage na turné s Wanastowkami

Oficiální vznik skupiny Mandrage se datuje někdy do let 2004-2005. Za krátkou dobu své existence na sebe stačili upozornit jako hosté turné skupiny Peha i v rámci vlastní koncertní šňůry. Vydali jedno demo CD s názvem Říkala, že jí trápí cosi. V loňském roce podepsali smlouvu s nahrávacím studiem Universal, pod nímž vydali debutové CD s názvem Přišli jsme si pro vaše děti.

Mají úspěšnou píseň Kapky proti slzám která se držela několik týdnů jak v rozhlasových, tak TV hitparádách. V polovině měsíce srpna natáčela kapela v Prešově videoklip Punk Rock Song, který se pohyboval v hitparádě Óčka na předních pozicích, v této době se hned po nasazení do hitparády Medúza umístil na 3. místě a držel se na této pozici několik kol.



V hudebních cenách Óčka byla kapela nominována v kategorii Objev roku. Momentálně jsou v nominacích ankety Žebřík, opět v kategorii Objev roku, a Anděl Allianz, znovu kategorie Objev roku. V současné době kromě koncertování pracují Mandrage na druhém CD, které vyjde znovu u Universalu.

www.mandrage.cz

zavřít