Žebřík 2007 Loap Awards už v pátek!

Vydáno 06.03.2008 | autor: redakce

Koncertem Chinaski bude v pátek 7. března od 20 hodin v DK Inwest v Plzni zahájeno slavnostní vyhlášení cen ŽEBŘÍK 2007 LOAP AWARDS. Chinaski a jejich zpěvák Michal Malátný získali spolu s kapelami Kryštof, Vypsaná fixa, Monkey Business, UDG a Wohnout nejvíce nominací a patří tak k největším aspirantům na zisk tradičních cen Žebříku – sošek Tančící R renomovaného výtvarníka Václava Česáka.

Žebřík 2007 Loap Awards už v pátek! Žebřík 2007 Loap Awards už v pátek!

Fanoušci se mohou těšit také na koncerty Sunshine, Vypsané fixy, Monkey Business a také na premiérové vystoupení frontmana legendární londýnské kapely Freak Power Ashleyho Slatera. Na druhém pódiu se představí DJ Wich s Američanem Nironicem, dále DJ Enemy a také rapper Marpo se svým bandem. Program na hiphopové scéně startuje od 21 hodin.

Akce v plzeňském Domě kultury Inwest potrvá minimálně šest hodin a bude na ní předáno celkem 30 cen v deseti kategoriích. Oceněny budou také nejlepší české filmy podle čtenářů REPORTu. Moderátor večera, režisér Zdeněk Suchý, má pro návštěvníky připraveno i několik soutěží o atraktivní ceny a mnohá překvapení.

Předprodej vstupenek za 249 Kč zajišťuje síť Ticketportal. Na místě budou lístky v prodeji v pokladně DK Inwest od 16 hodin v ceně 299 Kč.
Ani poté však Žebřík nekončí, oficiální after party s hvězdami Žebříku poběží od půlnoci v nedalekém klubu Buena Vista. O hudební program, který potrvá do ranních hodin, se postarají hiphop a funky DJs Friky a Robot. Vstupenky na after party budou k dispozici v pokladně DK Inwest za 199 Kč.

Pořadatelem cen Žebřík 2007 Loap Awards je magazín REPORT. Generálním partnerem jsou České dráhy. Titulárním partnerem je značka Loap. Hlavními partnery jsou Vltava Stores, Semtex, ČD Cargo a pivo Pardál.

Program, přehled nominací, informace o ubytování a další zajímavosti najdete na www.ireport.cz/cz/sekce/zebrik+hlasovani/.


zavřít