Planet Festival upřesňuje program

Vydáno 22.04.2008 | autor: redakce

Planet Festival proběhne již 13. a 14. června v aeroklubu Tábor. Kromě již avizovaných Bad Religion, Front 242, Beatsteaks, Kosheen, I am X či Zion Train, vystoupí i další interpreti.

Planet Festival upřesňuje program Planet Festival upřesňuje program

Velkým tahákem taneční scény bude vystoupení Britů Ed Rushe a Shy FX. Festival nabídne také širokou škálu českých kapel, vedle dříve uveřejněných skupin Sunshine, Tata Bojs, Khoiba nebo Skyline, si do Tábora přijede zahrát kolem čtyřiceti českých kapel, mezi nimi 100°C, UDG, Bow Wave, Please the Trees, Ohm Square, Sunflower Caravan, Southpaw, The Prostitutes a mnoho dalších.



Dramaturgie festivalů v Táboře se vždycky vyznačovala průřezem toho nejkvalitnějšího tuzemského hudebního proudu, než že by sázela na mainstreamové taháky českého hudebního průmyslu. „Navíc se snažíme dát příležitost také těm kapelám, za kterými nestojí žádné velké produkce a firmy, ale jejich kvalita je nesporná. Proto i letos na festivalu v Táboře vystoupí řada kapel v rámci tzv. Talent Stage,“ upřesňuje za organizátory David Urban.

Letošní festival nabídne návštěvníkům i jiné než hudební vyžití a to například Sportovní zónu, která je plánována na oba dva dny a bude určena především pro veřejnost. V rámci jejího programu i tak předvedou své exhibice profesionální sportovci v kategoriích freestyle BMX nebo skateboarding.
zavřít