Kdo vystoupí před Bustou Rhymesem?

Vydáno 02.05.2008 | autor: redakce

Pražský koncert rappera Busty Rhymese, který se v hlavním městě objeví 7. května, se blíží. Je tedy na čase představit předskokany a program večera.

Kdo vystoupí před Bustou Rhymesem? Kdo vystoupí před Bustou Rhymesem?

Jako první se představí texaské hiphopové seskupení Strange Fruit Project. Nejsou sice příliš známí, na jejich kvalitě to ale neubírá. Například Questlove z The Roots o nich řekl: “Můj iPod je 9000 songový výlet hudbou a občas se musím zastavit a vytáhnout ho z kapsy, abych se podíval, kdo zrovna hraje. Interpret, u kterého jsem to dělal nejčastěji, byli Strange Fruit Project“. Na jejich dosavadních třech albech se podíleli Erykah Badu, 9th Wonder, Nicolay nebo Little Brother.



Po jejich vystoupení přijdou na scénu po dlouhé době Prago Union, kteří tak dokážou, že se nerozpadli a jsou pořád ve formě. Po nich se můžete těšit na exhibiční DJský battle mezi takřka neporazitelným Fivem, několikanásobným domácím šampionem, jenž od druhého vydaní Hey Pane Dikskdzokej vyhrál všechny battly, kterých se zúčastnil, a DJem Lowou, který je aktuální dvojnásobný šampion domácího IDA.

Po DJs nastoupí hlavní hvězda celého večera Busta Rhymes, s nímž přijede jako doprovod jeho dlouholetý hypeman a kolega z kapely Flipmode Squad – Spliff Star.

Akce proběhne 7. května na stadionu HC Slavia Praha Eden.
zavřít