Písek se promění v město zábavy

Vydáno 04.06.2008 | autor: redakce

V Písku začnou 13. června slavnosti Dotkni se Písku 2008 a celé město ožije na dva dny hudbou, tancem a zábavou. Zahrají Support Lesbiens, PSH, United Flavour a řada dalších.

Písek se promění v město zábavy Písek se promění v město zábavy

Městské slavnosti jsou v Písku už dávno tradicí, v loňském roce je navštívilo přes patnáct tisíc lidí. "Pozvali jsme kapely Support Lesbiens, Gaia Mesiah, PSH, Illuzionists, United Flavour, Navigators nebo Skyline, které potěší hlavně mladší publikum. Máme ale přichystané i country kapely, dechovku nebo Ondřeje Havelku a Melody Makers jako největší lákadlo pro dříve narozené," říká Robin Mikušiak, jeden z hlavních pořadatelů Dotkni se Písku.



Během pátku a soboty se v Písku odehraje mnoho dalších přehlídek a představení. Vystoupí mažoretky, nebude chybět ani módní přehlídka, k vidění budou divadelní a filmová představení pod širým nebem, výstavy, ukázky dobových řemesel, velké tržiště, představení kejklířů a všemožných umělců, sportovní turnaje. Pro nejodvážnější bude přichystána i trocha adrenalinu v podobě free fall, což je obdoba bungee jumpingu.

www.dotknisepisku.cz
zavřít