Festival Masters Of Rock již za měsíc

Vydáno 16.06.2008 | autor: redakce

Šestý ročník festivalu Masters Of Rock se uskuteční ve dnech 10. až 13. července. Hlavními taháky jsou například kapely Def Leppard, Ministry, Within Temptation, Apocalyptica a Annihilator.

Festival Masters Of Rock již za měsíc Festival Masters Of Rock již za měsíc

V první den festivalu, tedy ve čtvrtek 10. července, se uskuteční koncert legendární rockové kapely Def Leppard. V květnu letošního roku spatřila světlo světa jejich další deska nazvaná Songs From The Sparkle Lounge, kterou představují na těch nevětších letních hudebních festivalech jako jsou např. Sweden Rock, Rock Under Bridge, Arrow Classic Rock, Graspop festival. Tentokrát si je konečně, po několika letech, vychutnáme i my v ČR.



Ve čtvrtek se dále představí slavný metalový projekt Tobiase Sammeta, kapela Avantasia, a Ministry, kteří se zde budou loučit s hudební kariérou. V pátek vystoupí legendární trashmetalová kapela Annihilator, v sobotu pak energičtí Finové Apocalyptica a v neděli budou návštěvníci svědky exklusivní festivalové show holandské kapely Within Temptation pro Českou a Slovenskou Republiku.

Kompletní program najdete na www.mastersofrock.cz
zavřít