Tata Bojs zahájí United Islands

Vydáno 19.06.2008 | autor: redakce

Již zítra, 20. června, odstartuje kapela Tata Bojs v pražském klubu Meet Factory multižánrový hudební festival United Island of Prague.

Tata Bojs zahájí United Islands Tata Bojs zahájí United Islands

"Tohoto festivalu jsme se chtěli zúčastnit již dříve, ale vždy mi jeho termín kolidoval se srazem majitelů vozů Citroën 2 CV. Letos mě však pořadatelé ze srazu „kachen" přivezou," komentuje svůj páteční program člen skupiny Tata Bojs, Mardoša.

Pořadatelé přivezou Mardošu přesně tak, aby ve 21hodin mohl koncert odstartovat a hned, jak dohraje, ho zase odvezou zpátky na jeho sraz. Na koncert Tata Bojs naváže vystoupení anglické skupiny Wilbrahams, která hraje zábavné coververze hitů ze stájí britských kytarových kapel.



Již dnes, tedy den před oficiálním začátkem, vystoupí 60 kapel ve 20 pražských klubech. Koncertovat se bude na adresách Akord, Blues Sklep, Bunkr, Cross, Futurum, Chateaux, Lucerna Music Bar, Kavárna John & George, Kavárna Mlýnská, Meet Factory, Palác Akropolis, Popo Café Petl, Rock Café, Roxy, Rubín, Slovenský institut, Škabetka bar a Vagon. Na programu klubové noci budou jak profesionálové, tak i amatéři a vedle nich i kapely, které se dostaly do finále soutěže United Islands of Talents. Vstup je všude zdarma.

více info: www.unitedislands.cz
zavřít