Sázavafest má obří taneční stan

Vydáno 03.07.2008 | autor: redakce

Na letošním ročníku Sázavafestu, který se koná od 31.7. do 3.8. v Kácově, vyroste taneční stan s kapacitou přes 3000 lidí. Zahrají v něm Loutka, Jimmy van M, Roni Size & MC Dynamite a další.

Sázavafest má obří taneční stan Sázavafest má obří taneční stan

Přes den se v tomto stanu bude promítat to nejlepší z vybraných filmových festivalů MOFFOM (Music on Film - Film on Music), Jeden Svět (One World) a AniFest. Noci už ale budou patřit taneční hudbě. Ta začne hrát ve čtvrtek 31.7. od desáté hodiny večerním, kdy se gramofonů ujme Raidem, tradiční člen techhouse.cz crew. Po jeho devadesátiminutovém vystoupení přijde Dan Cooley, resident Roxy Praha a dlouholetá tradiční moderátorská opora Radia 1. Jeho vystřídá legedární DJ Loutka a celou noc uzavře Josef Sedloň.



V pátek se akce rozjede jak jinak než v deset večer s hodinovým vystoupením Tibiho. Následovat bude dvakrát delší show Bo.dana z Roxy, který navnadí na další dvě hodiny pod vedením Jimmyho van M známého svou spoluprácí se světovými jmény jako je například Sasha či John Digweed. Dlouho do ranních hodin pak bude pokračovat Roman Rai, který následně vyzve Bo.dana ještě společně s Tibi k hraní až do šesté ráno.

Na sobotu pro své návštěvníky pořadatelé připravili dvě velká jména. Prvním zlatým hřebem bude slavný Roni Size, který zahraje za doprovodu rappera MC Dynamite. Druhou lahůdkou bude japonský DJ Makoto Shimizu, lépe znám prostě jako Makoto. Spolu s ním vystoupí zpěvačka Deeizm. V sobotu pak dále zahrají Nitrous, 2K & Sweg.

www.sazavafest.cz
zavřít