Clou finišují s novým albem

Vydáno 11.09.2008 | autor: redakce

Clou plánují na 6. října nové album For Tonight, na kterém se objeví jedenáct nových skladeb. Clou novinku anoncují jako koncepční práci s konkrétním příběhem.

Clou finišují s novým albem Clou finišují s novým albem

Nové album vzniklo přes letošní léto v nahrávacích studiích Cox Davida Kollera, Professional Sound Studio, Chick Sound Borise Carloffa a Golden digital studio pod koproducentským dohledem Amáka, baskytaristy Sunshine. Ten se rovněž ujal mixu všech skladeb.



Jak ke spolupráci s ním došlo, vysvětluje Radek Tomášek: „K Amákovi jsme se dostali přes kamaráda, písničkáře Kubu Alexu z Quiete Quiet, kterému dělal Amák v minulosti různý remixy jeho songů. Hodně se nám líbily, a protože jsme si u téhle desky chtěli zaexperimentovat se zvukem, tak jsme se s Amákem sešli, pokecali a výsledek brzo uslyšíte.

O texty se, narozdíl od debutu a jeho následovníka Clou, kde byla tato složka dílem externích spolupracovníků, tentokrát postarala sama kapela. Tu můžete vidět a slyšet jako hosta turné Support Lesbiens v říjnu a listopadu. Termíny koncertů najdete na www.clouclub.com.
zavřít