Písek hostí světový závod bikerů

Vydáno 12.09.2008 | autor: redakce

V sobotu 20. září proběhne v píseckém Kulturním domě závěrečný večírek světového závodu na horských kolech Xbox 360 Slopestyle, který se po celý den pojede v centru města.

Písek hostí světový závod bikerů Písek hostí světový závod bikerů

Stejná akce proběhla v Písku už minulý rok a takřka šesti stovkám diváků tenkrát zahráli Post-It, United Flavour a Indy & Wich s LA4. Letos se na pódiu vystřídají celkem čtyři kapely. První přijde na řadu slovenská formace Moja Reč, která pak předá stage punkové kapele Green Monster. Pokračovat bude úderem půlnoci kapela Navigators a na závěr celé párty zahrají pop-punkové Rybičky 48.



Večerní koncerty budou zakončením závodu Xbox 360 Slopestyle, při kterém se tento rok představí na třicet jezdců, vybraných z nejlepších Čechů a doplněných světovými hvězdami (Francouz Chris Hatton nebo Američan Tyler McCaul). Závodit bude i několik Němců v čele s Mariusem Hoppensackem a polskou freestyle bikingovou školu zastoupí Maciek Ryndziewicz. Trať připravoval legendární jezdec Michal Maroši, který vymyslel na 11 obrovských překážek.

Kromě kapel diváci uvidí nejlepšího českého beatboxera Nastyho. Vyznavači taneční muziky mohou pak zajít do klubu Uhelna v Kulturním domě, kde budou celou noc roztáčet své gramofony DJs ze skupiny Deep sanding crew.

www.slopestyle.cz
zavřít