UDG zasvětí podzim koncertování

Vydáno 18.09.2008 | autor: redakce

UDG startují poslední turné k albu Buď a nebe a natáčejí nový videoklip. Kapela také pilně pracuje na nových skladbách, které se objeví na připravovaném třetím albu. To vyjde na jaře příštího roku.

UDG zasvětí podzim koncertování UDG zasvětí podzim koncertování

V rámci podzimního tour navštívíme několik míst pro nás zcela neznámých a nevynecháme několik míst tradičních. Jako předskokana představíme mladou kapelu No Heroes a na dva koncerty spojíme síly s kapelou Fastfood Orchestra. A hlavně si z každého večera uděláme večírek,“ slibují UDG svorně jako jeden muž.
Podzimní šňůru čítající 24 koncertů UDG odstartují 4. října v Polné u Jihlavy a zakončí 16. prosince vánočním koncertem v Ústí nad Labem.

Vrcholem tour bude pražský koncert 10. prosince v Retro Music Hall se spoustou hostů. Šidit ale kapela nebude ani mimopražské fanoušky. Na všech podzimních koncertech budou mít UDG videoprojekci a speciální stage, jejíž dominantou bude svítící logo a bubny, které kapelník Jugi tak rád rozdává vybraným lidem z publika.



Zazní navíc i nové písně z připravované třetí desky. K tomu všemu Údégéčka chystají i nový videoklip k písničce Cowboy Hiphop, v níž si bonmot „Pod jednou peřinou buď mojí dceřinou společností…“ zazpíval i Honza Homola z kapely Wohnout. Speciální mikrosetík zarapoval i MC Nu C z taneční formace Skyline.

Režie klipu se ujal talentovaný Noro Držiak ze studia Tobogang, který pracoval i na povedeném animovano-hraném klipu k singlu Kurtizána (2. místo v kategorii Videoklip roku v anketě Žebřík časopisu REPORT).
zavřít