Ewa Farna na turné s No Name

Vydáno 23.10.2008 | autor: redakce

Mladá rockerka vyráží společně se slovenskou kapelou na osm koncertů po Slovensku. Turné, které se jmenuje No Name Tour 2008, bude mít jedinou českou zastávku.

Ewa Farna na turné s No Name Ewa Farna na turné s No Name

Představí se společně se svou kapelou De Rocx ve třičtvrtěhodinovém programu, který se bude velice podobat show, kterou předvedla na svém jarním turné po České republice. Turné odstartovalo 13.10. ve sportovní hale v Trenčíně. A co říká Igor Timko na svého hosta na Slovensku? „Jsem moc rád, že na našem jubilejním turné bude jeden z největších objevů České republiky, Ewa Farna. Aspoň na měsíc bude tak jen naše,“ dodává s úsměvem.

Českým fanouškům se Ewa Farna představí pouze jednou – na finálovém pražském koncertě v Tesla Aréně 27. listopadu. A aby toho nebylo málo, 10. listopadu Ewa vydá své první DVD + CD live Vzhůru ke hvězdám z prvního vlastního koncertního turné. Je koncipováno jako koncertní film s mnoha záběry ze „zákulisní kuchyně“ a všemi Ewinými klipy. Premiéra DVD a velká autogramiáda proběhne v pražském Palace Cinemas na Smíchově 8. listopadu. Vydání DVD provází nový singl a videoklip Boží mlejny melou.

zavřít