Michal Prokop před Vánoci v Praze

Vydáno 17.12.2008 | autor: redakce

Koncert formace Michal Prokop & Framus Five, který se ukuteční v pátek 19. prosince, bude zároveň oslavou nározenin houslisty Jana Hrubého a kytaristy Luboše Andršta.

Michal Prokop před Vánoci v Praze Michal Prokop před Vánoci v Praze

Pozvání na tento koncert přijali například Radim Hladík, Luboš Malina, Vladimír Mišík a Jana Šteflíčková. "Výběr hostů se odvíjí od tématu koncertu, kterým jsou šedesátiny Luboše Andršta a Honzy Hrubého. Vladimír Mišík je zásadní pro Honzovu kariéru. Luboš Malina je pro mnohé naopak asi překvapením. Málokdo totiž ví, že se jedná o nový projekt, ve kterém se Honza Hrubý angažuje," vysvětluje výběr jmen na program manažer Framus Five David Gaydečka.

 


Kulaté narozeniny bude v Arše slavit i kytarista Luboš Andršt. Ten se představí nejen v elektrické kapele Framus Five, ale i v akustické komorní verzi tria Prokop, Andršt a Hrubý. "Zopakuje se i společné vystoupení na jednom podiu s Vladimírem Mišíkem, Janem Hrubým a Radimem Hladíkem, které bylo jedním z vrcholů slavného koncertu Live 60 - oslavy Prokopovy šedesátky předloni v Lucerně," říká David Gaydečka.

 

zdroj: Joe`s Garage

zavřít