Jesse Hughes: Axl Rose není rocker

Vydáno 18.02.2009 | autor: redakce

Frontman kapely Eagles Of Death Metal vysvětluje, proč byla jeho skupina vyhozena z turné Guns N' Roses. Tito recesisté vystoupí 13. března v Lucerna Music Baru.

Jesse Hughes: Axl Rose není rocker Jesse Hughes: Axl Rose není rocker

Frontman Guns N' Roses překřtil Hughesovu skupinu Eagles Of Death Metal na "The Pigeons Of Shit Metal" poté, co je diváci vypískali, když hráli jako předkapela na koncertě Guns N' Roses v clevelandské Quicken Loans aréně. Rose poté přímo na pódiu oznámil ukončení spolupráce s kapelou pro celý zbytek turné.


Nicméně v rozhovoru s Iainem Bakerem, který se vysílal ve čtvrtek 5. února na rádiu NME, obvinil Hughes z onoho debaklu samotné Guns N' Roses a jejich publikum. „Když jsme vyšli na pódium, byla před námi aréna pro 25 000 lidí, ve které bylo 5 000 děcek; žádné z nich ještě ani nebylo na světě, když vyšlo Appetite For Destruction (debutové album GN'R),“ tvrdí Hughes. A dodává: „Pamatuji si, jak se dívám na svého manažera a říkám mu‚ kámo, asi jsme udělali chybu, rock se asi přestěhoval k Velvet Revolveru (skupině bývalého kytaristy GN'R Slashe).‘ Tahle kapela ztratila koule a totálně vyměkla.“

Hughes dodal, že podle něj nevraživost Axla Rose ve skutečnosti pramení z toho, že se přátelí s Davem Grohlem. „Opravdu si myslím, že to má hodně co do činění s tím, že (Axl) nesnáší Davea Grohla, a my dva si přitom spolu dobře rozumíme. Protože viní Davea Grohla z toho, že ukončil jejich (GN'R) kariéru a taky nesmíme zapomenout na slavné předávání hudebních cen MTV, kde mezi nimi došlo k roztržce a Dave se Axlovi posmíval do mikrofonu před celým publikem,“ uzavírá Hughes.

zdroj: D Smack U
zavřít