Sunflower Caravan zahrají rybám

Vydáno 28.02.2009 | autor: PR

V sobotu 7. března vystoupí v pražském klubu Rock Café kapely Sunflower Caravan, The HitFakers a Fake Tapes. Akce bude oslavou všech, kteří se narodili ve znamení ryby.

Sunflower Caravan zahrají rybám Sunflower Caravan zahrají rybám

Sunflower Caravan teprve letos v únoru pokřtili svou debutovou desku, ačkoliv již pár let hojně koncertují nejen u nás ale v celé řadě evropských zemích. Jsou pověstní energickými, živelnými performancemi a i když na albu mají zpívající hosty, živě jsou čistě instrumentální kapelou.


The HitFakers je jediná česko-albánská funky kapela na světě. K tanci svádějící směs hitů od Jamese Browna přes Boba Marleyho až po Stevieho Wondera ve vlastních aranžích nenechá nikoho v klidu. Trumfem kapely je především její údernost, kterou je schopna strhnout k akci fanoušky všech věkových skupin. I oni nedávno pokřtili své album.

Fake Tapes původně jen chtěli hrát počítačové střílečky. Nakonec založili kapelu, o které se teď na pražské klubové scéně šušká jako o "českých Placebo“. Dnes je jim v průměru dvacet a hrají emotivní kytarovku s vlivy Coldplay, Death Cab For Cutie či Foo Fighters, ale když zavřete oči, vše přebíjí Adamův hlas velmi podobný Brianovi Molkovi z Placebo. Fake Tapes ke konci roku vydali svůj debut.

zdroj: Lucerna Music Bar
zavřít