Kerndlová se zamilovala do pilota

Vydáno 30.03.2009 | autor: PR

Tereza Kerndlová právě dotočila nový videoklip, který je inspirován obdobím druhé světové války, konkrétně leteckou základnou ve Velké Británii.

Kerndlová se zamilovala do pilota Kerndlová se zamilovala do pilota

Toto období bylo vybráno zcela účelně, protože Tereza chce představit svým fanouškům staronový druh tance s názvem lindy hop. Tento styl byl velice populární právě v období roku 1942, především však v USA, kde také vznikl. Příběh pojednává o mladé Čechoslovačce, která odjíždí do exilu a chce být nápomocná v boji proti nacismu a přihlásí se jako brigadýrka do anglického letectva, kde zastupuje funkci zapisovatelky a spojovatelky. V samotném místě se nachází spousta mladých dívek jako je ona i pohledných mladých pilotů, či leteckých techniků.


Zde vzniká romantický příběh, kdy se naše brigadýrka zamiluje do pilota české národnosti a ač doba není příznivá na lásku, tak i tak srdci čas neporučí. A o samotnou realizaci klipu se opět postaral zkušený slovenský tým Fero Deak, Majo Martaus, Viktor Kučera z firmy Imagine Vision, který má na svědomí také první klip Terezy Kerndlové k desce Retro Anděl a také klipy pro Kontrafakt, Tinu, Kryštof, Petra Koláře a mnoho dalších.  Video bude hotové v první polovině dubna.

zdroj: Art One
zavřít