Jamie Cullum se zasnoubil

Vydáno 21.04.2009 | autor: PR

Britský zpěvák a klavírista Jamie Cullum a supermodelka Sophie Dahl oznámili minulý týden na večírku značky Gucci své zasnoubení.

Jamie Cullum se zasnoubil Jamie Cullum se zasnoubil

Učinili tak po dvou letech, co se jejich vztah dostal na veřejnost. Podle zdrojů přímo z večírku měla Sophie Dahl, vnučka spisovatele Roalda Dahla, na ruce velký zásnubní prsten. Termín svatby zatím nebyl určen, jisté je, že Sophie, která je o 15 centimetrů vyšší než Jamie, nebude zřejmě mít podpatky. Jamie Cullum bude koncertovat vůbec poprvé v České republice na festivalu Colours of Ostrava, který se koná od 9. do 12. července v zeleném srdci severomoravské metropole.


Přes svůj mladý věk je Cullum držitelem mnoha prestižních hudebních cen, například nominací na Grammy, Brit Awards či na Zlatý Globus. Své desky prodává po miliónech, vystupoval například s Massive Attack, Herbie Hancockem, Stevie Wonderem, Radiohead, Eltonem Johnem, Burtem Bacharachem, Justin Timberlakem a Count Basie Orchestra. Speciální představení si u něho také objednala britská královská rodina.

Zdroj: Colours of Ostrava
zavřít