Trutnov odhaluje první kapely

Vydáno 27.04.2009 | autor: PR

Kultovní Trutnov Open Air Music Festival vybubnovává první kapely, přijedou Parlor Mob, američtí novodobí Led Zeppelin.

Trutnov odhaluje první kapely Trutnov odhaluje první kapely

Letošní Open Air Music Festival „TRUTNOV 87-09“ se uskuteční 20. - 23. srpna a bude věnován Janu Palachovi, Janu Zajícovi, Ryszardu Siwiecovi a mistru Janu Husovi, s podtitulkem Geronimovi a všem lidem amerického Woodstocku r. 69. I pro letošní rok se navíc podařilo uhájit tradiční areál Na Bojišt“. Oznamuje se rovněž první zahraniční kapela, američtí Parlor Mob.  „Česká pódia jsou stále zahlcována stejnými a prověřenými jmény účinkujících podle šablony zahraničních koncertů a festivalů, s vizí především dobrého zisku.


V případě Parlor Mob chceme demonstrovat to, že má smysl vstupovat na nevyšlapané stezky, a navázat tím na loňské vystoupení The Subways, kteří sem přijeli jako v podstatě neznámá kapela, na našem území pod horami sklidili úspěch, a po roce se do České republiky už vrátili na koncert do Prahy jako oblíbené hvězdy,
“ říkají pořadatelé. Od neděle 26. dubna jsou v provozu aktuální festivalové stránky www.festivaltrutnov.cz, kde se budou postupně objevovat nové informace o programu celé akce.

zdroj: Trutnov Open Air Music Festival
zavřít