Tina na nové desce přezpívala Elán

Vydáno 09.06.2009 | autor: PR

Slovenská zpěvačka Tina vydává své třetí album, které nese název Veci sa menia. Na desce se objeví i remake Mám chuť na ničo chladěné od Elánu.

Tina na nové desce přezpívala Elán Tina na nové desce přezpívala Elán

Když před třemi lety vydala album Chillin, byla to událost nejen pro česko-slovenský r'n'b svět. Svěží muzika ukotvená v soulu a r'n'b, osobitý pěvecký výraz, chytlavé melodie, hity okupující dlouhé týdny první místa hitparád. Desku zdobí pět výročních hudebních cen Aurel. O to složitější bylo pro Tinu natočit nové album. Novinku Veci sa menia nahrávala Tina s osvědčeným týmem z Creative Music House. Přispěl na ni též loňský objev Tomi, který se domů na Slovensko dostal přes Ameriku, kde vydal eponymní debut.


S ním Tina natočila jednak duet Waiting, jednak pro ni Tomi napsal skladbu Príbeh, v níž hostuje hiphopový král Rytmus. Na desce najdete i spolupráci s producentem Hajtkovičem. Pestré album nabízí randez-vous popmusic, r'n'b a retro styl. Po pilotním singlu Chápeš, který se do rádií dostal už loni na podzim, je tu regulérní startovní výstřel v podobě písně Mám chuť na ničo chladěné. Remake dávného hitu skupiny Elán má ambice stát se letním hitem.

zdroj: EMI
zavřít