Navigators: z MTV na O2 Sázavafest

Vydáno 25.07.2009 | autor: redakce

Domácí parta Navigators zavítá na O2 Sázavafest v pátek 31. července, kde představí v REPORT TENTU kromě debutu Sky Travelin' i nový singl, který boduje na MTV.

Navigators: z MTV na O2 Sázavafest Navigators: z MTV na O2 Sázavafest

Sedmičlenný band na svém debutu Sky Travelin' (2007) zručně míchá r’n’b, soul, funk i prvky hip hopu. Kapela, která tráví většinu svého času na koncertní šňůře, sází hlavně na rytmické songy s podmanivými vokály zpěvaček Erykah a Noemi a rap v podání MC OneTwo. Navigators se jako jedné z mála českých kapel podařilo prorazit v MTV, a to videoklipem ke skladbě Happy. Před časem prorazili do rotace evropské MTV také novým singlem Rely On. „Tahle soul-funková šleha odlehčeně reflektuje nízkou trvanlivost současné hudební produkce a stádovitost některých hudebních konzumentů,“ prozradili Navigators.



O kvalitách kapely svědčí i fakt, že předskakovali na pražském koncertě Earth, Wind and Fire v roce 2006 a mastering jejich aktuálního singlu Rely On dostal na starost Tom Coyne, stojící mimo jiné za novým masteringem Jacksonova alba Thriller.

Navigators zahrají živě na O2 Sázavafestu na stagi REPORT TENT v pátek 31. 7. v 14:20. 

www.myspace.com/navigatorsmusic

mp
zavřít