Comeback Mucky Pup: v září v Praze!

Vydáno 30.07.2009 | autor: redakce

Do pražské Roxy zavítají 3. září američtí matadoři Mucky Pup, kteří v Čechách zahrají po 15letech v rámci svého reunion turné.

Comeback Mucky Pup: v září v Praze! Comeback Mucky Pup: v září v Praze!

Klub Roxy čeká v září koncert v rámci reunion tour legendárních amerických HC/punk srandistů Mucky Pup - vše k 20. výročí fungování Mucky Pup. Nikdo neměl v podstatě možnost od roku 1996, až na výjimky, vidět Mucky Pup naživo a k tomu ještě v nejsilnější sestavě z dob jejich největší slávy. Již 3. září se naskytne jedinečná možnost vidět kapelu v Praze po 15letech od jejich posledního vystoupení u nás. Pamětníci si jistě pamatují legendární vyprodaný koncert Mucky Pup v Praze v KD EDEN v roce 1994.


Od rozpadu Mucky Pup v roce 1996 kapela vystoupila na několika raritních koncertech. V roce 2008 se do médií dostala zpráva o reunionu v létě 2009, což kapela následně potvrdila. Věrní fanoušci mohou na internetových stránkách kapely www.muckypup.com ovlivnit, které písničky bude skupina hrát právě na koncertě v jejich destinaci. Mucky Pup se dali dohromady v roce 1985 a na turné se představí v následující sestavě: Chris Milnes (zpěv), Danny Nastasi (kytara), Marc DeBacker (basa), John Milnes (bicí) a Kevin Powers (klávesy, samply). 

zdroj: Roxy
zavřít