Green Frog Feet si notují s Rybičkami

Vydáno 10.08.2009 | autor: redakce

Němečtí Green Frog Feet vydají nové album On Top of the Bottom ve stejný den jako Rybičky 48, tedy 9. 9. 2009. Společně chystají velké koncertní turné po Evropě.

Green Frog Feet si notují s Rybičkami Green Frog Feet si notují s Rybičkami

Green Frog Feet letos slaví 10 let od svého založení. "Zorganizovali jsme v květnu veliký koncert v bavorském Regensburgu. Hráli jsme nejlepší písničky z našich posledních čtyř nahrávek a pozvali jsme kámoše z Rybiček 48, aby hráli na naší show. Byla to obrovská party se spoustou lidí," odpověděl zpěvák Tom na otázku, jak jeho kapela slaví jubileum. Od uvedení desky na český trh vyrazí česká i německá parta na velké turné, které potrvá až do konce roku. Na koncerty se Rybičky 48 s Green Frog Feet chystají nejen po České republice, Německu a Slovensku, ale zavítají také do Polska, Dánska, Rakouska nebo Švýcarska.

Singl It's OK

"Už jsme s nimi hráli několik koncertů. Jejich styl je docela podobný tomu našemu a hlavně jsou to výborní kluci, to je důvod, proč to klape víc než dobře a proč je máme rádi," vysvětluje důvod spolupráce s Rybičkami 48 zpěvák Green Frog Feet.  zdroj: Madree
zavřít