Mácháč představí DJs z celého světa

Vydáno 19.08.2009 | autor: PR

Kromě headlinerů Ferryho Corstena a Paula Oakenfolda vystoupí v sobotu 22. srpna u Máchova jezera také Aly & Fila z Egypta, Kyau & Albert z Německa a mnoho dalších DJs.

Mácháč představí DJs z celého světa Mácháč představí DJs z celého světa

Německá dvojka Kyau & Albert svůj poslední úspěch slavila se skladbou Hide and Seek na 24. ročníku International Dance Music Awards. V respektovaném žebříčku DJ Mag Top 100 se Kyau & Albert umístili na 22. místě. Jejich remix 6AM od Cressida se stal nejprodávanější trance skladbou portálu Beatport.com. Jejich čerstvou letní novinkou je singl Grrreat, který jistě zahrají i ve svém letošním vystoupení na festivalu Mácháč.


Egypt nedal světu jen unikátní pyramidy a pískem zaváté vykopávky. Tato africká země dosadila na přední místa nejžádanějších interpretů světové elektronické hudby duo producentů a DJs Aly & Fila. Proslavily je hity Eye of Horus, Spirit of Ka, A Dream Of Peace, Ankh – Breath of Life. Zatímco v roce 2007 skončili na 111. místě ankety DJ Mag TOP100, v roce 2008 poskočili až na neuvěřitelnou 31. příčku. Také tuto dvojici budete mít možnost slyšet na letošním festivalu Mácháč.

zdroj: 4info
zavřít