Doctor PP probudí mrtvé

Vydáno 22.08.2009 | autor: PR

Kapela Petra Pečeného plánuje na říjen vydání "strašidelné" desky Rock'n'Roll Zombie, na které se podílejí Ota Balage, Josef Vojtek, Lou Fanánek Hagen a další.

Doctor PP probudí mrtvé Doctor PP probudí mrtvé

I přesto, že je kapela Doctor PP vytížená letním koncertováním na festivalech, našla si čas na přípravu nového CD. Jako tradičně se v rolích hostů objeví i některé známé osobnosti. Lou Fanánek Hagen sice nejprve přijel do studia pouze zkontrolovat natáčení své písně Buchlov, ale podlehl naléhání frontmana kapely Doctor PP i producenta Oty Balage a postraší posluchače i přímo na albu, které vyjde v říjnu pod názvem Rock’n‘roll Zombie. Dále se na desce v rolích hostů objeví Pepa Vojtek a Supice, harmonikářka skupiny Tři Sestry.


Fanánek
nazpíval i part Charlottky Gottové v písni Dva Mistři. Text, jehož autorem je právě Fanánek, pojednává o fiktivním setkání W.A.Mozarta a Karla Gotta v jeho vile nad Bertramkou, kde oba společně posnídají šampaňské. Hudba v písni je inspirována některými Mozartovými skladbami, samozřejmě v punk-rockovém hávu. Píseň je opožděným dárkem autorů k mistrovým kulatinám.

zdroj: Sony Music
zavřít