Tiësto vydá hudební kaleidoskop

Vydáno 25.08.2009 | autor: redakce

DJ Tiësto chystá na začátek října nové album, na kterém se objeví Nelly Furtado nebo zpěvák islandských Sigur Rós. Uvnitř videoklip k pilotnímu singlu.

Tiësto vydá hudební kaleidoskop Tiësto vydá hudební kaleidoskop

V pořadí již čtvrté Tiëstovo album Kaleidoscop vyjde začátkem letošního října a na souboru celkem 17 skladeb najdeme pět instrumentálních tracků, další vznikly díky spolupráci s dalšími světovými hudebníky nejrůznějších hudebních stylů. Jmenujme např. zpěváka Jónsi z islandské skupiny Sigur Rós, Nelly Furtado, vokalistu a kytaristu anglické art rockové kapely Bloc PartyKele Okereke nebo australskou kapelu Sneaky Sound System a další. Jako ochutnávku z tohoto alba představil Tiësto videoklip ke skladbě I Will Be Here, na níž se podílela skupina Sneaky Sound System. Za klipem stojí uznávaný japonský režisér Muto, který připravoval materiály i pro Pepsi a Sony.

Tiësto and Sneaky Sound System - I Will Be Here


Společně s trojicí Sneaky Sound System vyprodal Tiësto Victoria Park v Londýně na jejich společném koncertě. Přes léto cestuje Tiësto za svými fanoušky také na Ibizu, do Španělska, Itálie, Izraele nebo Ruska. Nejbližší české vystoupení Tiësta proběhne 18. 9. v pražské O2 areně, kde ho v rámci velké show podpoří švédský DJ a producent Marcuse Schossowa a australští Sneaky Sound System.

zdroj: 4info.cz
zavřít