RGM soutěž kapel spěje do finále

Vydáno 01.09.2009 | autor: PR

První ročník RGM Live Space míří do své podzimní části. Během září se o přízeň odborné poroty i hudebních fanoušků utká deset kapel.

RGM soutěž kapel spěje do finále RGM soutěž kapel spěje do finále

Prvním ročníkem soutěže všech dobrých kapel o třech nebo více členech RGM Live Space prošli úvodním jarním bojem jen ti nejlepší. Polovina z nich byla favority diváků, druhá polovina postoupila díky hlasům odborné poroty. Hlasy od diváků mohly skupiny získat už přímo na místě koncertu, posléze pak hlasováním přes sms po odvysílání záznamů TV Óčko nebo sítí rádií Kiss. Hlasy porotců udělovali pod vedením předsedy poroty Pavla Anděla její další členové - Michal Dvořák, Milan Cais, Jan Čechtický, Jan Ponocný, Petr Dokládal, Martin Rigler a Jiří Balvín.
Stejnou formu hlasování a následných postupů favoritů do finálového kola si zachovají i oba dva podzimní koncerty. Zářijové semifinálové boje odstartují – již na téměř domovské scéně v Paláci Akopolis - koncertem vítězů porotců ve středu 16. září v 17:30 a vstup bude pro fanoušky zdarma. Vystoupí Jananas, Sixin, Afrodisiak, The Roads a LUS3. Koncert vítězů diváků bude na konci září - ve středu 30. září – a hrát budou Doowhenblade, No Heroes, The Pure, Zima a The Crossroads. Samotné finále je naplánováno na 22. října od 17:30. Další aktuální informace a přesný přehled naleznete na www.rgmlivespace.cz.

zdroj: Turner
zavřít