David Guetta vládne českým rádiím

Vydáno 11.09.2009 | autor: PR

Francouzský producent David Guetta boduje po celém světě se singlem When Love Takes Over. Teď dobyl i Čechy a jeho hit patří mezi nejhranější skladby v rádiích.

David Guetta vládne českým rádiím David Guetta vládne českým rádiím

Singl When Love Takes Over s hostující Kelly Rowlands se po patnácti týdnech pobytu v Top 100 vyšplhal až na vrchol, odkud sesadil singl konkurenčních Black Eyed Peas. When Love Takes Over propaguje aktuální desku One Love, na které mimochodem hostují i zmínění Black Eyed Peas. Samotné album mělo minulý týden více než skvělý start - v Čechách bylo nejprodávanější zahraniční deskou, celkově startovalo na třetí pozici. Podobně si album vedlo v 10 dalších státech, kde se umístilo v Top 10.



Zajímavá jsou i další čísla: singlu When Love Takes Over se prodalo jeden a půl milionu kopií, na Facebooku má David Guetta více než milion příznivců. Druhým singlem z desky je spolupráce s americkou r'n'b hvězdou Akonem. Skladba se jmenuje Sexy Bitch a tento týden již vstoupila do tuzemské hitparády. Podle toho, jak Sexy Bitch funguje v okolních zemích, kde se singlu rádia ujala o něco dřív, se dá očekávat další útok na nejvyšší hitparádová umístění.

zdroj: EMI
zavřít