Muzikanti oslaví 20 let bez opony

Vydáno 29.09.2009 | autor: PR

U příležitosti 20. výročí od pádu železné opony se bude konat 17. listopadu průvod z Albertova na Národní třídu, kde se následně uskuteční společný koncert Monkey Business, Dana Bárty, Vladimíra Mišíka, PSH a dalších.

Muzikanti oslaví 20 let bez opony Muzikanti oslaví 20 let bez opony

Program začne ve tři hodiny odpoledne na Albertově. Odtud se vypraví vzpomínkový průvod, projde celou trasu průvodu ze 17. listopadu 1989 a zastaví se na Národní třídě. Na koncertu, který celou akci uzavře, vystoupí Vladimír Mišík, Vlasta Třešňák, Jaroslav Hutka, Vladimír Merta, Pavel Zajíček, James Cole, Tony Ducháček, Michal Ambrož, PSH nebo Dan Bárta.


Jako doprovodná kapela pro všechny účinkující vystoupí Monkey Business. Na koncertu zazní písně, které nejen v době svého vzniku pomáhaly lidem věřit, že se do naší země vrátí svoboda myšlení a projevu. Dramaturgie koncertu se ujal Zdeněk Suchý ve spolupráci s Romanem Holým a Davidem Gaydečkou.

Organizátoři stále hledají účastníky průvodu 17. listopadu 1989. Chtějí je do vzpomínkové průvodu osobně pozvat a požádat je o spolupráci na hromadné fotografii „po dvaceti letech“, kterou bude fotit Tomáš Třeštík. Aktuální informace budou postupně zveřejňovány na www.20letbezopony.cz.

zdroj: Opona, o.p.s.
zavřít