Jackson roztančil filmová plátna

Vydáno 29.10.2009 | autor: PR

V českých kinech se právě v těchto dnech promítá dokument o králi popu Michael Jackson's THIS IS IT. Pozor, snímek poběží v kinech od 29. 10 do 11. 11. 2009.

Jackson roztančil filmová plátna Jackson roztančil filmová plátna

Chci říct, že tohle budou moje poslední vystoupení,“ vysvětlil toho dne Jackson světovým médiím. „Když říkám 'je po všem', tak to opravdu myslím doslova. Jde o poslední koncerty.“ Netrpělivě očekávané koncerty měly proběhnout v londýnské O2 Aréně v období od července 2009 do března 2010. Jen několik týdnů před tím, než měl předvést svůj závěrečný triumf, přišla zpráva o tom, že Jackson zemřel na následky zástavy srdce jen několik hodin po zkouškách na chystané londýnské koncerty.


Michael Jackson's THIS IS IT nabídne Jacksonovým fanouškům a hudebním nadšencům po celém světě vzácný pohled do zákulisí na tohoto nevšedního umělce během příprav, tvorby a zkoušek na jeho vyprodanou koncertní sérii, která měla tohoto léta odstartovat v londýnské O2 Areně. Snímek, který dokumentuje události od dubna do června 2009, čerpá z více než stovky hodin záběrů za zákulisí, na kterých je možné vidět Jacksona během zkoušek celé řady písní pro jeho vystoupení.



Divákům se tak dostane výjimečného a soukromého pohledu na Jacksona takového, jakého ho dosud neviděli. Michael Jackson's THIS IS IT je posledním dokumentem o aktivitách zpěváka, tanečníka, filmového tvůrce, architekta a génia, který se v něm společně se svými spolupracovníky připravuje na splnění svých cílů londýnský, koncertních a historických.

zdroj: Falcon
zavřít