Transmission přiveze světové DJs

Vydáno 05.11.2009 | autor: PR

V sobotu 14. listopadu zažije pražská O2 arena další pokračování taneční party Transmission, na níž se představí světoví DJs v čele s Markusem Schulzem.

Transmission přiveze světové DJs Transmission přiveze světové DJs

Ve středu v noci 29. října, proběhlo v londýnském klubu Ministry of Sound slavnostní vyhlášení ankety prestižního časopisu DJ Mag s názvem TOP 100 DJs. Anketa každoročně hodnotí ty nejpopulárnější DJe a kluby planety a v letošním ročníku si své vítězství potřetí obhájila světová jednička, holandský DJ a producent Armin van Buuren. V aktuální TOP 10 mu společnost dělají hned tři jména z DJských hvězd, které uvidíme již 14. listopadu v pražské O2 Aréně na šestém vydání Transmission. Markus Schulz obhájil loňskou osmou příčku, Angličan Gareth Emery, který bude mít na Transmission 2009 svou českou premiéru, se vyšplhal na deváté místo a nizozemský DJ a producent Sander van Doorn si také polepšil umístěním na 10. místě.


Svoji premiéru na Transmission má před sebou i další sympatický Holanďan Menno de Jong, který už má na svém kontě vystoupení na akcích jako Godskitchen, Gatecrasher, Creamfields, Trance Energy, Sensation White, Mysteryland, Amnesia Ibiza, Love Parade, Berlin, The Gaudi Arena v Moskvě a nebo WMC v Miami. Tento 24letý hudební mág je bez debaty dalším adeptem na holandský trance trůn. Svůj loňský úspěch se svým živým vystoupením jistě zopakuje italský producent Giuseppe Ottaviani, kterému právě vyšlo první autorské album s názvem GO! Šestici hudebníků uzavře holandský DJ a producent San, který naposled vydal kompilaci z české akce Sensation s názvem White Eyes a který spolupracoval např. s M.U.S.E.


Své speciální vystoupení připravuje VJské trio Vision Impossible, mající „na triku“ originální projekce v největších světových klubech, a kteří pro Transmission vždy vytváří originální projekce k danému tématu. Druhá největší pravidelná halová akce v Čechách s názvem Transmission již čtvrtým rokem baví tisíce fanoušků elektronické hudby, a zejména stylu trance, který je u nás dlouhodobě nejpopulárnější. Transmission 2009 bude již se šestým pokračováním této oblíbené noci, kterou minulý rok navštívilo téměř 13 000 fanoušků.

zdroj: PR Point
zavřít