Hudba z Uvolněte se… v REPORTu 12/09

Vydáno 27.11.2009 | autor: redakce

Pod názvem „Uvolněte se, prosím – Nejlepší hudební kousky“ vychází exkluzivní DVD, které bude přílohou prosincového čísla.

Hudba z Uvolněte se… v REPORTu 12/09 Hudba z Uvolněte se… v REPORTu 12/09

Uvolněte se, prosím

Vůbec poprvé došlo ke zdokumentování hudebních vystoupení, která zazněla během pětileté existence populární talk show Jana Krause. DVD zachycuje dvacítku nejzajímavějších skladeb v podání skupiny Davida Krause a jejích hostů, jimiž byli např. Eva Urbanová, Bára Basiková, Ewa Farna, Věra Špinarová, Zuzana a Markéta Irglová, Dan Bárta, Matěj Ruppert, Kamil Střihavka, Gipsy.cz, Varhan Orchestrovič Bauer a mnozí další. Na DVD najdete coververze hitů Queen, Pink Floyd, ABBA, Nazareth, Avril Lavigne, George Michaela, Petera Gabriela i autorské písně v osobité interpretaci předních zpěváků.

Bonusem DVD, které vzniklo v dramaturgii Davida Krause a Jardy Hudce, je „making of“ – dokument ze zákulisí a příprav pořadu v pražském Divadle Ponec, obsahující rozhovory s hlavními aktéry a tvůrci Uvolněte se…

„O budoucnosti mediálně propíraného pořadu nelze v tuto chvíli než spekulovat, držme mu palce a podpořme ho na jeho stránkách www.uvolnetese.cz. Snad i tohle DVD přispěje k uvědomění, že by byla velká škoda o něj přijít“, dodává vydavatel Jarda Hudec.

DVD vychází 1. prosince jako bezplatná příloha REPORTu 12/09. K objednání už nyní na predplatne@ireport.cz.

zavřít