Movember afterparty se Stereo MCs

Vydáno 26.11.2009 | autor: PR

První veřejnosti přístupná afterparty po MTV FMX Gladiator Games za účasti hvězd světového freestyle motocrossu proběhne 28. listopadu v pražském SaSaZu. Jako hlavní hvězdy večera zahrají Stereo MCs.

Movember afterparty se Stereo MCs Movember afterparty se Stereo MCs

Jak už samotný název napovídá, Movember FMX Afterparty bude kromě slavnostního zakončení prvního ročníku Movemberu v Čechách i první otevřenou afterparty po MTV FMX Gladiator Games. Na party dorazí více než 30 hvězd světového freestyle motocrossu v čele s legendou FMX a freestyle sportů Travisem Pastranou. Samozřejmě nebudou chybět ani čeští FMX gladiátoři jako Martin Koreň, Libor Podmol, Petr Kuchař a další. Všichni jezdci budou s vámi přímo na mejdanu, takže budete moci ulovit jejich podpisy, nechat se vyfotit a ve finále s nimi zapařit na koncert britské kapely Stereo MCs.


Po hudebním zážitku bude party pokračovat Movemberovým programem v podobě speciální přehlídky motorkářského spodního prádla Slam 69 tentokrát v podání krásných slečen s knírkem, mezi nimiž se v nevšední roli modela objeví i zpěvák Monkey Bussiness a G-Point Hunters a MO brácha v jednom Matěj Ruppert. Jako nejúspěšnější MO ségra MOVEMBERU 09 na party nesmí chybět ani MOdelka Renata Langmannová. Bez kvádra, zato s řádně pěstěným listopadovým knírkem zavítá do SaSaZu i MO brácha primátor Prahy Pavel Bém, který neváhal a do kampaně se taktéž zapojil.



Movember je moderní charitativní kampaň, jejíž posláním je informovat veřejnost o hrozbě jménem rakovina prostaty a nashromáždit na příslušném dárcovském účtu co nejvíce financí, které následně putují na konta benefičních partnerů (u nás Nadační fond onkologie pro 21.století). Symbolem kampaně je knír, který si chlapi sympatizující s touto nevšední charitou (MObráchové) nechávají narůst v průběhu listopadu. Movember vždy vrcholí jedinečnou "MOparty", která může mít spoustu podob, ale vždy je to událost věnovaná všem MO bráchům a MOségrám a příležitost, jak jim prostřednictvím skvělého mejdanu poděkovat za účast v kampani a veškerou snahu a úsilí, kterými Movember podpořili.

zdroj: WTF
zavřít