Paul McCartney je pořád v kurzu

Vydáno 30.11.2009 | autor: redakce

Paul McCartney připravil pro své fanoušky zajímavý vánoční dárek – záznam tří koncertů z newyorského stadionu City Fields, kde zazněly i slavné hity The Beatles.

Paul McCartney je pořád v kurzu Paul McCartney je pořád v kurzu

Tři zmiňované koncerty se uskutečnily letos v červenci, a to na zbrusu novém stadiónu City Fields. Zde Paul pořídil živák, který právě vychází pod názvem Good Evening New York City. Celé vystoupení, které trvalo téměř tři hodiny, bylo snímáno patnácti kamerami s vysokým rozlišením a více než sedmdesáti malými kamerami umístěnými v publiku, vše v režii Paula Hickse, který je mimo jiné držitelem dvou cen Grammy za album Love.


Setlist show čítá více než třicet písní, během kterých Paul McCartney představil nejen známé skladby své sólové kariéry, ale během koncertu samozřejmě došlo na několik klasik od The Beatles (Hey Jude, Drive My Car nebo Eleanor Rigby). Zároveň na pódiu přivítal i jednoho výjimečného hosta - zpěváka a skladatele Billyho Joela. Standardní verze koncertního kompletu bude obsahovat dva audio disky a jedno DVD. Pro náročnější je k dostání i luxusní verze, která je navíc obohacená o bonusové DVD s vystoupením Paula McCartneyho v show Eda Sullivana a též s jeho hostováním v Late Show Davida Lettermana.

zdroj: Universal Music
zavřít