Užijte si zimní slevy s kartou ISIC

Vydáno 30.11.2009 | autor: PR

Užívejte slev! Díky kartičkám ISIC/ALIVE/ITIC můžete v zimě ušetřit až 50 % a užít si tak sněhové radovánky podle svých představ.

Užijte si zimní slevy s kartou ISIC Užijte si zimní slevy s kartou ISIC

Každý rok si říkáte, že se na zimu připravíte lépe, než loni. Třeba že si včas stihnete rezervovat nějaký pořádný lyžařský zájezd – za super ceny i s permicí. Nebo že si konečně v letním výprodeji pořídíte nové lyže. A v Annonci že seženete šikovného instruktora. Jenže zima vás překvapila dřív, než jste si mysleli. Sníh ťuká na dveře a vy propadáte panice, že letní výprodeje jsou ty tam, lyžařské pobyty jsou pořádně probrané a to nejlepší už je pryč. Myslíte, že letos nic neušetříte? To jste na omylu!
Patříte mezi čtvrt milion studentů, kteří vlastní kartu ISIC, mezinárodní průkaz studenta? Nebo máte kartu ALIVE, průkaz mládežníka do 26 let či průkaz učitele ITIC? Pak pamatujte na to, že tyto karty neslouží pouze jako mezinárodní průkazy platné po celém světě, ale také jako karta, která vás opravňuje využít slevy na každém kroku. Levněji můžete např. cestovat, ubytovat se nebo navštívit památky.

MALÁ KARTIČKA UŠETŘÍ AŽ 50%
Na zimu se rozhodně nemusíte bát kartu ISIC/ALIVE/ITIC ukázat, slevy rozhodně nejsou zanedbatelné. Chystáte-li se na hory do tuzemska, uplatníte slevu až 30 % na permice v 18 lyžařských areálech. Využít můžete také 50% slevy na instruktora, půjčení vybavení či servis. Za ubytování po celé ČR zaplatíte dvě osoby za cenu jedné a tu samou slevu obdržíte, pokud zajdete do pizzerie. Potřebujete nové lyže, snowboard, helmu?


Se slevou 40 % se to bude vybírat samo. Přesvědčte se sami na www.isic.cz/slevy. Najdete zde aktualizovanou databázi slev týkajících se nejen zimy, ale také zábavy, kultury, odpočinku, dopravy či obchodů po celé ČR. Všechno máte a chybí jen zájezd? Stačí si vybrat z nabídky lyžařských pobytů na www.chytrepalice.cz, kde najdete jen ty nejvýhodnější studentské ceny na trhu – cena většinou obsahuje i permici. A věřte nebo ne, pobyty nejsou dražší, než lyžovačka v ČR.

Pokud kartičku ještě nemáte, stačí si ji objednat na www.isic.cz/online.

No řekněte – už byla zima někdy levnější?


zavřít