Dvojice Beat Torrent míří do Prahy

Vydáno 27.01.2010 | autor: PR

18. února vystoupí v pražském Lucerna Music Baru DJ Pfel a DJ Atom aka Beat Torrent, čtyřnásobní šampióni djské soutěže DMC World.

Dvojice Beat Torrent míří do Prahy Dvojice Beat Torrent míří do Prahy

DJ Pfel a DJ Atom  jsou polovina legendárních C2C, čtyřnásobných  šampiónů djské soutěže DMC World. Sám DJ Pfel je vítězem ročníku 2005 a celé uskupení C2C několikrát bodovalo také na české obdobě DMC, souteži  ITF World. Kromě zmiňovaného ITF jsme je mohli vidět také na Hip Hop Kempu 2006, kde sklidili obrovský úspěch.


V současné době vystupují Pfel & Atom ve dvojici pod názvem Beat Torrent. Ve svých vystoupeních kombinuji turntablistický um s velkým důrazem na zábavnost vystoupení. Nestane se Vám, že budete sledovat pouze machrování a djské vtípky, naopak si skvěle zatancujete a uslyšíte spoustu speciálních remixů. Třeba Led Zeppelin v novém electro hiphopovém kabátě vytvářeném v reálném čase.


Spolu s Beat Torrent vystoupí v Lucerna Music Baru naše domácí DJská špička. Sólově se představí DJ Five (Načeva, Pavlíček, Five), který ITF  vyhrál pokaždé, když se zúčastnil. V teamu se představí DJ Flux, DJ Friky a DJ Trusty jako Paralizerz a na závěrečné after party zahraje DJ Robot.

zdroj: IFP
zavřít