Lednové a únorové novinky přehledně

Vydáno 01.02.2010 | autor: redakce

Seznam hudebních novinek nejen na CD pro leden a únor ze "stáje" Sony Music.

Lednové a únorové novinky přehledně Lednové a únorové novinky přehledně

Sade - Soldier Of Love

Sade vydává po deseti letech od posledního alba novinku, na kterou fanoušci dlouho čekali. Ke stejnojmennému singlu vznikl i klip, který jsme vám na ireportu představovali. Soldier of Love se nahrávalo v Anglii a Sade ho produkovala s osvědčeným Mikem Pela.

Ke$ha - Animal

Ke$ha se poprvé do povědomí dostala loni, když zpívala back vokály hitu rapera Flo Ridy Right Round. Následně natočila singl TiK ToK, na jehož úspěchy nyní navazuje deskou s dalšími 15ti skladbami.

Jarek Nohavica - V Lucerně

Záznam koncertu Jarka Nohavici z Lucerny ze 14. - 16. 4. 2009 nyní vychází na Blu-ray disku. Bonusy obsahují zákulisní záběry, příběh Jizva na rtu a fotogalerii.

Alexandra Burke - Overcome

V prosinci 2008 se stala vítězkou britské soutěže X-Factor. Její debutový singl Hallelujah se stal vánočním hitem číslo 1, prodalo se ho přes milión kusů. Album vyšlo v Británii na podzim loňského roku a 22. února se album dostává i do evropské distribuce.

Joe Satriani - Live In Paris: I Just Wanna Rock

Záznam živého koncertu v audio i video podobě z Paříže v květnu roku 2008, na kterém zazní 22 nejzásadnějších songů Satrianiho kariéry, jako například Surfing With The Alien, Flying in a Blue Dream nebo novější Super Colossal a titulní I Just Wanna Rock. Kromě toho na DVD najdete bonusy, včetně pohledů do zákulisí a rozhovoru se Satrianim.

Helloween - Unarmed: Best Of 25th Anniversary

Legendární německá metalová kapela Helloween letos podepsala novou smlouvu na vydání nových alb. Spolupráce se ovšem zahajuje vydáním výběru jejich největších hitů, a to u příležitosti 25 let kapely na hudební scéně. Všech 5 členů ovšem legendární hity ve studiu znovu přearanžovali. Album vychází na standardním CD, v limitované  edici s bonusovým DVD (making of album and video, live vystoupení atd.) a pro sběratele na 2LP.

OST - Nowhere Boy

Životopisný film režiséra Sama Taylor-Wooda vypráví o skladateli a zpěvákovi Johnnu Lennonovi. Originální hudbu na soundtrack nahrála kapela, která ve filmu hraje členy skupiny The Quarrymen (na soundtracku jako Nowhere Boys), ale zazní i významné skladby té doby od Elvise Presleyho, Buddyho Hollyho a dalších.

Lostprophets - The Betrayed

Čtvrté studiové album alternativní rockové kapely Lostprophets vyšlo již 18. ledna 2010. Album bylo nahráno v losangeleských studiích pod producentskou rukou Stuarta Richardsona a prvním singlem z alba se stala skladba It‘s Not The End of The World But I Can See It From Here.

Krokus - Hoodoo

Nejúspěšnější švýcarská rocková kapela Krokus má za sebou 12 řadových alb a letos oslaví 30 let na hudební scéně. U této příležitosti připravila na letošek nové studiové album nazvané Hoodoo.

Clipse - Til The Casket Drops

Hiphopové duo Clipse, které vzniklo v roce 2001, vydává v těchto dnech první album nazvané Til The Casket Drops. Album produkoval Pharell Williams z kapely The Neptunes a najdeme na něm i hostujícího Kanye Westa ve skladbě Kinda Like A Big Deal.

George Winston - Love Will Come - The Music Of Vince Guaraldi, Vol. 2

V rocen 1996 nahrál George Winston album Linus & Lucy-The Music of Vince Guaraldi jako poctu jazzovému pianistovi Vinci Guaraldimu (1928-1976). Nyní se Winston k této jazzové legendě vrací podruhé, a to s albem nazvaným Love Will Come - The Music Of Vince Guaraldi, Volume 2.


zdroj: Sony Music

zavřít