Cocotte Minute: akusticky v sexshopu

Vydáno 07.03.2010 | autor: PR

Cocotte Minute mají před vydáním nového alba Sado Disco volume 2 a tuto událost hodlají náležitě oslavit. Připravili proto akustický koncert v holešovickém sexshopu.

Cocotte Minute: akusticky v sexshopu Cocotte Minute: akusticky v sexshopu

Skupina ve složení Zeller (zpěv), Codan (basa), Přéma (kytara), Czendál (kytara) a Pavloas (bicí) vydá desku Sado Disco volume 2 sice až 1. května, ale již od března kapela hraje i nové skladby. Výjimkou nebude ani speciální akustický set ve čtvrtek 11. března od 19:30 hod. v sexshopu Sexyhračky.cz v pražské Holešovické tržnici. Po něm bude následovat after-party v přilehlém TAT Baru. Zde se fandové mohou osobně setkat se všemi členy kapely. Návštěvníci baru premiérově zhlédnou již desátý, jubilejní klip Sado Disco.


Nebude chybět ani divoké hudební kouzlení za mixážním pultem, za kterým se vystřídají členové kapely. Vstupenky na obě akce jsou zcela zdarma, avšak vstup do prodejny Sexyhračky.cz na akustický koncert je z kapacitních důvodů omezen, tudíž je nutné se registrovat na webových stránkách kapely. „Jsme nesmírně rádi, že jsme mohli poskytnout náš sexshop pro netradiční živý koncert Cocotte Minute, který, jak doufáme, umožní navodit skvělou sado disco atmosféru,“ říká Zuzana Kopecká, vedoucí sexshopu Sexyhračky.cz

zdroj: Red Light Prague
zavřít