Basta Fidel chystají dekadentní křest

Vydáno 08.03.2010 | autor: PR

Pražská kapela Basta Fidel právě vydala nové album Fu. To pokřtí v rámci koncertu 18. března v pražském Lucerna Music Baru a slibuje dekadentní večírek.

Basta Fidel chystají dekadentní křest Basta Fidel chystají dekadentní křest

Název desky se opět vztahuje k francouzské písni z alba, stejně jako tomu bylo v případě první desky Plezír, nominované také na cenu Anděl 2006 v žánrové kategorii ska a reggae. Basta Fidel oslavili na podzim už pět let existence od svého znovuzaložení. V minulosti totiž část kapely fungovala jako ska kapela Fidel Castro. Poté, co Basta Fidel natočili album Plezír, jezdili poctivě po republice i mimo ni a střádali materiál na další desku.


Připravujeme největší večírek nejen měsíce března právě na počest dokončení nového alba. Koncert proběhne v kabaretně dekadentním pojetí všeho chaosu a šílenství světa. Přispěje k němu celá řada hostů a hudebních i nehudebních překvapení na pódiu a možná i mimo něj,“ oznamuje Henja za Basta Fidel. Čerstvě vydané CD bude k zakoupení za speciální cenu. Exkluzivními hosty budou Discoballs v čele s novou zpěvačkou.

Diskokoule se na křtu Basta Fidel představí v aktuální sestavě poprvé v Praze. Dále vystoupí rocksteady band Larika, který v nedávné době vydal své první EP.

zdroj: HPK-Productions
zavřít