Love Gangsters: outsideři s humorem

Vydáno 12.03.2010 | autor: PR

Love Gangsters dokončili nové album, které pojmenovali Music Outsiders. Album věnovali nejhoršímu režisérovi všech dob Edu Woodovi a pokřtí ho 30. března v pražském klubu Futurum.

Love Gangsters: outsideři s humorem Love Gangsters: outsideři s humorem

Deska vychází nyní u labelu SupPub Records a bude obsahovat jedenáct skladeb a jeden remix. Producentsky se na něm podílel a spolupracoval Aleš Hyvnar. Kapela se při jeho tvorbě inspirovala filmy „nejhoršího“ režiséra všech dob Edwarda Davise Wooda, kterého kapela absolutně uznává a celé dílo tomuto režisérovi věnuje. V březnu Love Gangsters vyjíždějí na klubové turné, které odstartují dvěma koncerty v městě Durer Kert v Budapešti a jedním koncertem v berlínském klubu SO 36. 


Přípravu alba Music Outsiders provázely tři neúspěšné milostné vztahy, několik rodinných situací, které vždy nebyly příjemné, a příchod jednoho nového života. I když štěstí pokaždé nestálo na naší straně a příprava desky trvala mnohem déle, než jsme si přáli, nakonec největší zásluhu na vzniku má humor, který vždy byl hnacím motorem kapely a díky němuž se Love Gangsters nikdy nepohádali a ani to nemají v plánu,“ prohlásil zpěvák kapely Marotha.

zdroj: SONY Music
zavřít