Osobnosti české party scény se odhodlaly k odběru krve

Vydáno 06.04.2010 | autor: Martin Hložek

Praha, 30. březen 2010 - Český červený kříž představuje v rámci podpory bezplatného dárcovství krve stále nové odhodlané dárce a tentokrát pozvání k odběru přijala a krev darovala zvučná jména české party scény – členové skupiny Skyline bez své těhotné zpěvačky (MC Jacob, MC NuC, Radek Bureš a Hoffee), DJka LayDee Jane i pořadatelé festivalu Hip Hop Kemp David Maryško (Affro), Radek Maliník (Babs) a Martin Boltík (G4) a pořadatel Hip Hop Jam festivalu Aleš Mikulecký a legenda českého turntablismu DJ Quip.

Osobnosti české party scény se odhodlaly k odběru krve Osobnosti české party scény se odhodlaly k odběru krve

Odběrová akce ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze byla zaměřena na fanoušky hudebníků, aby je k darování krve motivovali a mladou generaci vedli k pravidelným odběrům. Ti, kteří hledají k odběru více informací, se mohou podívat na www.jdisebodnout.cz , kde najdou všechno potřebné a základní informace.

„Při vyšetření se dnes ukázalo, že někteří hudebníci nemohli dát krev například kvůli nedávnému užívaní antibiotik, ale slíbili, že přijdou znovu. Jsem ráda a děkuji, že pozvání k odběru přijali i přes své časové vytížení,“ děkovala Eva Čerešňáková, tvář bezplatného dárcovství krve Českého červeného kříže.

Pro více informací kontaktujte:
Český červený kříž
Mgr. Miroslava Jirůtková
Vedoucí úseku odborných činností
Jirutkova.miroslava@cervenykriz.eu

Eva Čerešňáková
PR konzultant ČČK
eva@ceresnakova.cz

zavřít