Rytmus zarýmuje na Open Air Festu

Vydáno 08.04.2010 | autor: PR

Open Air Festival, který proběhne 13. a 14. srpna na letišti v Panenském Týnci, potvrdil v programu československé hiphopové stálice. Nechybí Rytmus, Kontrafakt, PSH, Indy & Wich a LA4.

Rytmus zarýmuje na Open Air Festu Rytmus zarýmuje na Open Air Festu

Panenský Týnec si do svého diáře zapsala špička československé hiphopové scény. Album Král představí Rytmus, nejúspěšnější rapper na Slovensku i u nás. Chybět nebude ani Kontrafakt, takže Rytmus se představí rovnou ve dvou projektech. Kapela Kontrafakt dokázala jako jedna z mála získat velký komerční úspěch na Slovensku a cizině a přitom neztratila respekt u většiny hiphopových fanoušků.


Českou scénu budou reprezentovat PSH, Indy & Wich a LA4. Tedy právě ty postavy pražské scény, které stály u zrodu českého hiphopu a dodnes jsou na jeho pomyslné špici. A fanoušci se mohou těšit nejen na profláklé hitovky, ale i na porci svěžího a aktuálního rapu. Indy totiž na jaro chystá svou sólovou desku a s novým albem přijdou i PSH, kteří už prozradili datum jejího vydání - 6. května. Název desky – Epilog - není jen symbolický, legendární pražská parta totiž oznámila ukončení hudební kariéry.

zdroj: Open Air Festival
zavřít