Benátská noc oslaví plnoletost

Vydáno 22.05.2010 | autor: PR

Na osmnáctém ročníku Benátské noci zahrají Gary Moore, Krokus, Fiction Plane, Die Happy a další. Festival oficiálně startuje 30. července a končí 1. srpna. Zahřívací večer však proběhne již ve čtvrtek 29. července.

Benátská noc oslaví plnoletost Benátská noc oslaví plnoletost

Festivalu Benátská noc bude letos osmnáct. Dovrší plnoletost, a to se musí oslavit – se vším, co k tomu patří! A protože 18. narozeniny přinášejí právo volit-bude mít festival vlastní volby, maturitní zkoušky, ale i svatbu. Každé dva týdny bude webová stránka www.benatskanoc.cz přinášet jednotlivá témata, která budou provázet festival až do dne jeho narozenin.


A tak krok po kroku, každých čtrnáct dnů, dojdeme až na konec července, kdy vypukne oslava plnoletého výročí festivalu Benátská noc a hudební program. Kromě světových hvězd – Gary Moore, Krokus, Fiction Plane (skupina Stingova syna), Die Happy, atd. – přijedou i česko-slovenští zástupci. Do Malé Skály letos dorazí Anna K, Richard Müller, MIG 21, Meky Žbirka, Ewa Farna, Rytmus a Kontrafakt, Vypsaná Fixa, Toxique, Tomáš Klus, Midi Lidi, Charlie Straight, Eddie Stoilow, Kamil Střihavka, Dara Rollins, Nightwork a další.

zdroj: Turner
zavřít