Sting natočil své hity s orchestrem

Vydáno 24.05.2010 | autor: PR

Legendární zpěvák a hudebník Sting si na letošní léto přichystal naprostou lahůdku. Fanouškům naservíruje své největší hity, které pro letošní rok nahrál v novém aranžmá za doprovodu symfonického orchestru.

Sting natočil své hity s orchestrem Sting natočil své hity s orchestrem

Celý projekt vyjde již 12. července pod názvem Symphonicity a byl nahrán za doprovodu Royal Philharmonic Concert Orchestra, který dirigoval věhlasný Steven Mercurio. Sting na zmiňované album vybral ty nejkrásnější písně ze svého repertoáru, mezi kterými nechybí například Roxanne, Next To You, Englishman In New York, I Burn For You, Why Should I Cry For You nebo She’s Too Good For Me.

 


Již od pondělí si fandové mohou pořídit jakožto placený download první ochutnávku, kterou se stal singl Every Little Thing She Does Is MagicSting samozřejmě s tímto výjimečným albem vyjede i na naprosto výjimečné turné, které odstartuje 2. června ve Vancouveru.

Na cestě ho bude doprovázet již zmiňovaný Royal Philharmonic Concert Orchestra pod vedení Stevena Mercurio. Steven je ve svém oboru naprosto špičkou a na obdobných turné stál po boku již například i Andreu Bocelliho nebo Luciana Pavarottiho. Celkem Stinga v rámci turné čeká něco kolem šedesáti koncertů, přičemž Evropa přijde na řadu až od září.

Během září až listopadu vystoupí Sting se symfonickým orchestrem například v Berlíně, Kolíně nad Rýnem, Helsinkách, Oslu, Paříží nebo ve Vídni.

Během těchto ojedinělých koncertů se návštěvníci dočkají i nových interpretací písní Every Breath You Take, Fragile, Russians, If I Ever Lose My Faith in You, Fields of Gold nebo třeba Desert Rose.

Zdroj: Universal Music/foto: Toni Molina/Deutsche Grammophon
zavřít