Mistrovství v DJingu se vrací do Čech

Vydáno 28.05.2010 | autor: PR

Mezinárodní soutěž v technickém DJingu, která bývá zakončována světovým finále v Londýně, se vrací do České republiky. Tuzemské kolo proběhne 19. června v pražské MeetFactory.

Mistrovství v DJingu se vrací do Čech Mistrovství v DJingu se vrací do Čech

Z vítězů této soutěže vzešly hvězdy jako A-trak, Craze, Qbert, C2C, Rafik, Revolution, Klever a další. Kvalifikační kola, v nichž nadšenci mohou poměřit své schopnosti, se konají v desítkách zemí po celém světě. Soutěž probíhá v podobě časově omezené turntablismové/gramofonové exhibice jakéhokoliv hudebního žánru, a to jak jednotlivců, tak týmů. To vše za výhradního použití gramofonů Technics SL 1200 a desek.




České a Slovenské kolo soutěže se bude konat 19. 6. v multikulturním prostoru MeetFactory na pražském Smíchově. Vystoupí na něm krom přihlášených DJs také světová špička turntablismu. Několikanásobný držitel titulu World DMC Champion DJ Rafik z Německa a jeho kolega z týmu LORDS OF FITNESS, světový ITF Champion DJ J-Bounce. Tito dva borci se pro česko-slovenské finále DMC stávají větší částí poroty. Na místě kromě DMC soutěže, proběhnou také workshopy DJSké techniky. Dále exhibiční vystoupení porotců DJ Rafika a J-Bounce.

zdroj: www.dmcdjchamps.cz
zavřít