Eddie Stoilow dokončili klip

Vydáno 06.06.2010 | autor: PR

Videoklip k aktuálnímu hitu Floating má vskutku mezinárodní obsazení. V regulérní sestavě je však můžete vidět na mnoha letních akcích a důležité pro ně bude podzimní turné s Chinaski.

Eddie Stoilow dokončili klip Eddie Stoilow dokončili klip

Skupina Eddie Stoilow se po delší době společného hraní rozhodla vloni na podzim vydat první CD nazvané rovnou The Best Of. Hned první singl Hey You vzbudil velkou odezvu a tak se rozhodli na jaře „vypustit“ do světa další skladbu Floating, která se během pár týdnů dostala na přední příčky hitparád (3. místo IFPI TOPcz).

 


Aktuálně se dočkala hitovka Floating i videoklipu, ve kterém výjimečně neúčinkuje honorární člen skupiny Bob Klepl. Klipu se ujal běloruský režisér Arťom Krukovič a aktuálně tak doplnil téměř mezinárodní tým skupiny. David Šmídt, klávesák Eddie Stoilow, o klipu říká: "...zní to trochu paradoxně, ale jak máme blízko k modernímu pojetí popu a jak ho známe spíše na západ od našich hranic, tak se na nás lepí famózní parta lidí z východu. Nejdříve to byl balkánský kosmonaut Eddie Stoilow, pak se stal členem kapely herec Bob Klep, jež má kořeny v Arménii, a teď jsme spolupracovali se skvělým běloruským režisérem Arťomem Krukovičem... je to neuvěřitelné“.

 



Zdroj: Johana Turnerová
zavřít