Masters of Rock láká na Manowar

Vydáno 15.06.2010 | autor: PR

Osmý ročník mezinárodního rockového open-air festivalu proběhne 15. – 18. 7. v tradičním areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích. Ideální čas představit si hlavní hudební taháky.

Masters of Rock láká na Manowar Masters of Rock láká na Manowar

Letošní sestava Masters Of Rock je opět nabitá. Hlavní hvězdou festivalu jsou Američané MANOWAR. Bude to jejich jediné plánované festivalové show pro ČR, SR, Polsko, Maďarsko a Rakousko. Své exklusivní vystoupení za doprovodu Filharmonie Bohuslava Martinů ze Zlína chystá i finská královna TARJA. Pódium festivalu zažije letos také jeden velký světový comeback, tentokrát legendárních ACCEPT.


GAMMA RAY
(Ger) Kaie Hansena, kteří též přislíbili účast, jistě nezůstanou pozadu. Na koncertní pódia, Masters Of Rock nevyjímaje, se po 16letech vrací také fenomenální ex-Helloween Michael Kiske s novou kapelou UNISONIC. Na své mega show se rovněž připravují u nás milovaní seveřané SABATON (Swe) a LORDI (Fin). O zápis do knihy rekordů se zde pokusí bicman Mike Terrana. Jako první bubeník na světě odbubnuje v jednom dni, na jednom pódiu čtyři různá vystoupení v řadě.


Německá legenda DORO vystoupí ve speciální Warlock show s figurínou Warlock na pódiu. O tom, že název ANNIHILATOR ke kanadské legendě patří, vás přijede přesvědčit Jeff Waters se svou stejnojmennou bandou a eponymní studiovou novinkou, která vyšla v květnu.

zdroj: Pragokoncert
zavřít