Festival DoZvuk doladil program

Vydáno 18.06.2010 | autor: PR

Letošní ročník festivalu DoZvuk proběhne v neděli 29. srpna v pražském klubu Futurum za účasti kapel jako Five O'Clock Tea, Neosound nebo Dress Code.

Festival DoZvuk doladil program Festival DoZvuk doladil program

Návštěvníci festivalu DoZvuk 2010 se mohou těšit na crossoverovou kapelu Five O'Clock Tea, která na svých koncertech překypuje energií a dělala mimo jiné support Divokému Billovi na turné k albu Mlsná. Dalším želízkem bude kapela Neosound, jejíž členové jsou známí také z funkových Nukleárních Vokurek a nyní se dali na dráhu svižného crossoveru. Příznivce tvrdší muziky bude jistě zajímat vystoupení kapely Dress Code, která už si zahrála dokonce i na Vltavě, a Area Core, jejíž hudba je na první poslech chytlavá a i díky tomu bylo její debutové demo Unknown Soldier kritikou velmi dobře přijato. Od ostrých kytar si návštěvníci odpočinou při vystoupení kapely Genius, pohybující se v oblastech alternativního rocku.


Dále zahraje projekt Chicken's Flight, který slibuje mix žánrů a plno hudebních překvapení. Za zmínku stojí například to, že mezi hosty kapely patří houslistka, která absolvovala turné s Rodem Stewartem nebo violoncellista, který se stal laureátem Pražského jara. Kromě všech zmíněných představí svůj set také začínající alternativně rocková kapela Pan Dur. Návštěvníci festivalu se mohou těšit i na bohatý doprovodný program. V přestávkách uvidí například vystoupení žonglérů, ohebné streetdancerky nebo beatbox rap battle. Mimo to bude připravena projekce skateboardových videí od Puzzle Videos.

zdroj: PR festivalu DoZvuk
zavřít