Killing Joke nahrávají ostošest

Vydáno 19.06.2010 | autor: PR

Britští Killing Joke vydají 21. června EP, které předznamená nové album XIII: Feast of Fools naplánované na září. Křest desky chystá parta Jaze Colemana na říjen.

Killing Joke nahrávají ostošest Killing Joke nahrávají ostošest

Nová EP nahrávka, která se objeví za několik dnů v několika různých formátech pod názvem In Excelsis, bude obsahovat zbrusu nový materiál pořízený v rámci příprav nového alba. Chystané album XIII: Feast of Fools si Killing Joke produkují sami, přičemž část jeho mixu byla pořízena i v Praze. Tato nahrávka vyjde přesně třicet let od eponymního debutu Killing Joke a zároveň je prvním plodem spolupráce kapely v původní sestavě po dlouhých 28letech. V mezidobí byli jedinými stálými členy skupiny zpěvák Jaz Coleman a kytarista Geordie Walker.


Koncertování s Killing Joke pro mě po celé ty tři dekády vždy bylo nejlepší částí roku,” říká Jaz Coleman, u nás též známý spoluprací na filmu Rok ďábla.  „Chtěl bych poděkovat svým kolegům za to, že jsme mohli společně vytvořit naši zatím nejdůležitější nahrávku, a cítím se nadšený a poctěný tím, že opět mohu vyrazit na turné s Killing Joke v původní sestavě,” dodává Jaz. Killing Joke ani tentokrát nevynechají svou oblíbenou Prahu, čeští fanoušci je uvidí 4. října v Lucerna Music Baru.

zdroj: D Smack U
zavřít