Koncert Niny Hagen se přesouvá

Vydáno 22.06.2010 | autor: PR

Koncert německé zpěvačky a herečky Niny Hagen, která proslula jak svojí extravagantní vizáží, radikálními názory, tak i divokými koncerty, se přesouvá.

Koncert Niny Hagen se přesouvá Koncert Niny Hagen se přesouvá

Místo původního termínu 28. června v pražském klubu SaSaZu koncert proběhne 23. září v KC Vltavská. „Důvodem jsou četná přání fanoušků. Zakoupené vstupenky zůstávají automaticky v platnosti, na nový termín běží dále předprodej,“ říká Borek Jiřík z pořadatelské agentury Charm Music. Letos pětapadesátiletá Nina Hagen se narodila v tehdejší NDR. Již před svým odchodem do západního Německa se stala jednou z tamějších mladých hvězd koncertních pódií i stříbrného plátna. Žila a nahrávala v řadě zemí – v Německu, USA, Francii i na Ibize. Její styl sahá od punku, hard rocku až po reggae či šanson.


Jako herečka má na svém kontě role v téměř dvaceti filmech či seriálech a vystupování v mnoha televizních pořadech a show. Natočila patnáct studiových alb, několik kompilací a spolupracovala s řadou slavných světových hudebníků. Nina Hagen je velmi politicky aktivní, bojuje za práva zvířat, proti válkám a zbrojení, zajímá se o UFO a mimozemšťany, indickou filosofii i křesťanství. V roce 2009 nahrála dlouho očekávané rockové album. Podle webových stránek by jej měla představit také v Praze v rámci evropského turné.

zdroj: ArtsMarketing.CZ
zavřít