PSH, Clou a Skyline na Joyride

Vydáno 12.08.2010 | autor: PR

Největší sportovně hudební festival extrémních sportů v Evropě chystá opět řadu novinek. Startuje 3. září a uslyšíte na něm například Clou, Skyline, PSH a další.

PSH, Clou a Skyline na Joyride PSH, Clou a Skyline na Joyride

Už sedmý ročník JoyRide budou moci letos navštívit příznivci extrémních sportů v Praze. Stejně jako loni půjde o dvoudenní akci, na které se představí přes 500 sportovců ve 20 sportech, čímž se festival JoyRide svou velikostí řadí mezi největší sportovně hudební festivaly na světě.

 

Organizátoři letos přichystali několik novinek. Stejně jako loni se poprvé na scéně festivalu objevila stuntridingová show Pepy Sršně, i letos nabídne JoyRide  několik novinek, které budou stát zato. Jednou z nich bude například ostrá freeridová bike Simpleshow Richarda Gasperottiho.

Letos čeká na návštěvníky 12 koncertů. Na třech stagích se postupně představí například PSH, Clou, Skyline, Status Praesents a další. Letošní festival JoyRide bude navíc obsahovat 9 contestů o celkové prize money 400 000 korun!

 

 

Jako v minulých letech se můžou návštěvníci těšit na Freestyle motocross, freestyle BMX, wakeboarding, biketrial, obrovský mezinárodní breakdance battle, jet ski freestyle exhibici, paintballový turnaj a na další sporty. Brány festivalu se otevřou v pátek 3. září v 15:00 na Císařské louce a definitivně se uzavřou sobotní půlnocí. Přesný program festivalu najdete na stránkách www.joyride.cz.

Zdroj: JoyRide
zavřít